Annons
Välkommen till Hyundaiforum.se, ett oberoende forum för Hyundai i Sverige, här kan du diskutera allt om Hyundaibilar med andra likasinnade. Ha en trevlig vistelse!

Ännu en tråd för svårstartad Santafe crd 07

Här resonerar vi om Santa Fe (CM), 2007-2012.
Användarvisningsbild

Trådskapare
Matte75
Inlägg: 1
Blev medlem: 12 apr 2019, 09:58

Ännu en tråd för svårstartad Santafe crd 07

12 apr 2019, 10:08

Hej. Jag har ett problem. Ibland är min bil väldigt konstig. vrider man på nyckeln, väntar på glödning, och vrider runt så händer går motorn runt men tänder inte. Detta har varit från och till under alla 8 år jag har haft den, men det känns som att det blivit värre nu i vår.. Immobilizer-enheten är bytt 2 ggr, en gång för förra ägaren och en gång av oss, pga av att vår verkstad var hundra på att det var det som var problemet, men det är det inte. problemen är fortfarande där. det händer framför allt på vår och höst av nån kostig anledning...

Jag tror att det är något med den elektriska matarpumpen/ diesel pumpen.. Man hör ju den gå när man vrider på nyckeln, och när den inte tänder har jag uppmärksammat att den inte låter likadant som de gånger den tänder..

Nu till min fråga: Vad tror ni därute, har nån varit med om detta och tror jag är på rätt spår, eller kan det vara nåt annat?
Hur byter man den? är det svårt? man måste bort med sätet va?

Blir lite frustrerad när saker och ting inte fungerar som de ska... Har ingen lust att byta bil...

Mattias


Återgå till "Santa Fe (CM), 2007-2012"

Stöd WWF - Bli fadder!
Stöd WWF - Bli fadder!