Annons
Välkommen till Hyundaiforum.se, ett oberoende forum för Hyundai i Sverige, här kan du diskutera allt om Hyundaibilar med andra likasinnade. Ha en trevlig vistelse!

AUX-ingång i30

Här resonerar vi om samtliga årsmodeller av i30.
Användarvisningsbild

Trådskapare
mira
Inlägg: 1
Blev medlem: 13 jun 2021, 21:59

AUX-ingång i30

13 jun 2021, 22:28

Hallå där!

Jag har en Hyundai i30 av årsmodell 2007/2008 och försöker hitta felet på min AUX ingång. Det är nämligen så att den fungerar, men, så fort jag trycker på gaspedalen när det är musik igång så hackar musiken. Har jag ett väldigt lätt tryck på gaspedalen eller inget alls så spelar den på som vanligt. Men just när jag "gasar upp" eller trycker på pedalen störs musiken rejält. Detta är ett problem ENDAST i AUX-ingången. Radio, FM-sändare, CD-skivor mm spelar som vanligt utan några problem alls. Men just AUX-en beter sig såhär.

Jag har provat med både sladd och bluetoothsändare i AUX hålet men det händer samma sak oavsett vilket. Det borde inte heller bero på varvtalen då jag kan gasa fullt ut när bilen står still och inget händer, men när bilen rullar hackar det när jag gasar.

Har någon minsta lilla aning om hur man kan kolla upp detta eller vad det kan bero på?!


Annons
Användarvisningsbild

HHHHHHHHHHHHHHH
Miniormedlem
Inlägg: 14
Blev medlem: 27 sep 2018, 12:08

Re: AUX-ingång i30

21 jun 2021, 17:01

Det går väl att ta ut den lilla panelen med Aux framför växelspaken. Prova att rucka på sladden innanför medan du spelar. Det måste ju vara något glapp bara.


Återgå till "i30"

Stöd WWF - Bli fadder!
Stöd WWF - Bli fadder!