Om Hyundaiforum.se

Hej allihopa och välkomna till Hyundaiforum.se! Ett (givetvis) helt kostnadsfritt forum där alla kan läsa och diskutera om Hyundai i Sverige och allt annat som skrives, dock behöver man registrera sig för att kunna skriva inlägg och starta egna forumtrådar, det tar bara några minuter att bli medlem.

Forumet startades av Clas (medlem som ClasseClas på forumet) för mer än 10 år sedan, en fantastisk lång tid och en grym milstolpe för ett forum eller vilken hemsida som helst för den delen! Om man ska vara specifik så grundades forumet den 25:e februari 2005 enligt forummjukvarans inbyggda statistik.

Det har som sagt gått en lång tid och forumet har haft ett par olika namn/domännamn genom åren. Till en början var inriktningen Hyundai SUV:ar men sedan kom det att bli alla bilmodeller, inte enbart stadsjeepar, vad gäller märket Hyundai.

År 2013 tog jag, Jonathan, över som ägare för forumet och då ändrades även namnet till Hyundaiforum.se som även är dess domännamn, detta för att bättre återspegla inriktningen m.m. Samtidigt uppdaterades forumet till den senaste versionen av den mjukvara som används, phpBB, och löpande uppdateringar sker allteftersom för att hålla det modernt och säkert.

Ett stort tack skänkes till allihopa som gör forumet till vad det är, nämligen ni medlemmar, Clas som är grundaren och de som bidrar till projektet phpBB och dess alla tillägg och mallar, samt alla andra om någon råkat glömmas bort. Ni ska samtliga ha ett välförtjänat tack!

Kör försiktigt och lugnt i trafiken och håll en god ton på forumet och "In Real Life" självklart.

Vänliga hälsningar
Teamet bakom Hyundaiforum.se!


Credit för bakgrundsbilderna i headern (bilderna är beskärda): Photo by Hyundai Motor Group on Unsplash | Photo by Hyundai Motor Group on Unsplash